sterrenbeeld tweelingen
Sterrenbeeld: Tweelingen (Gemini)
Geboren tussen: 21 mei en 22 juni
Element: Lucht
Kwaliteit: Bewegelijk
Planeet: Mercurius
Huis: 3De belangrijkste psychologische begrippen bij het astrologisch teken tweelingen zijn:

vluchtig mentaal weten
snel [reagerend] afwisselen kortzichtig
communicatie scherp [schijn]objectiviteit
dubbel veranderlijk taligU bent snel. U leerde bij voorbeeld snel praten en lopen. Wie u wil bijhouden als u in beweging bent, moet heel oplettend zijn. Het is een echte kwelling voor u als u zich opgesloten voelt. Onderzoeken en leren is de lust van uw leven. U weet graag hoe dingen werken en heeft heeft veel en veelsoortig "speelgoed" nodig, afwisseling is het allerbelangrijkste in uw leven net als communicatie.
Zet u dus ...

De rest van de uitgebreide diepgaande Karakterbeschrijving Tweelingen voor € 1.30 lees je Klik hier

Uit het boek: Dr Martin Boot: Astrologie op Zielsniveau

Jij als kind: je weg naar geluk...

Weet je nog hoe je was als kind? Dat is een belangrijke vraag, want als kind was je het dichtst bij je levensbron. In onbekende situaties grijp je ook zonder het te weten steeds terug naar hoe je was als kind.

Daarom geven we je hier een indringende en heldere beschrijving van je "kind-energie", en onthoud: als je gelukkig wil worden word dan zoals je was als kind: je sterrenbeeld geeft je aan hoe dat was.

De uitgebreide beschrijving van het karakter van jij als sterrenkind Tweelingen lees je voor € 1.30 => Klik hier

Waar ben je goed in?..

Stel dat je niet weet wat voor werk je zult gaan doen. Het beste is natuurlijk dat te doen waar je goed in bent. In de beschrijving van je kind vind je waar je goed in bent. Heb je die beschrijving nog niet gelezen, doe het dan nu:

De uitgebreide beschrijving van het karakter van jij als sterrenkind Tweelingen en waar je goed in bent, voor welk werk je geschikt bent lees je voor € 1.30 => Klik hier

Tweelingen in de liefde

astroboot horoscopen astrologie compleet Click hier

< Wat gebruikers zeggen...  • At 13:07 22-6-2005 +0000, you wrote:
    Zeer bedankt voor de kinderhoroscoop. De informatie heeft nogal indruk gemaakt, ik schoot drie keer vol: uit herkenning, ontroering en een keer uit spijt dat ik het allemaal niet anders heb gedaan...Maar heel helder en verrijkend was het. Ook het algemene gedeelte, waar ik eerst niet zo geïntersseerd in was: het is de mooiste uitleg die ik totnutoe gelezen heb.
Let u er svp wel op het volgende: Aan dit werk heb ik tientallen jaren studie besteed. Ik stel u dit ter beschikking, maar het is niet geoorloofd dat u het gaat publiceren, verspreiden of downloaden. het is verboden deze pagina's te downloaden: als u mijn werk wilt gebruiken, wel svp even verlof vragen bij voorbeeld. Het gaat om auteursrechtelijk beschermd werk Mocht ik deze teksten ongeautoriseerd aantreffen dan zal ik u er financieel op aanspreken