sterrenbeeld kreeft
Sterrenbeeld: Kreeft (Cancer)
Geboren tussen: 22 juni en 24 juli
Element: Water
Kwaliteit: Hoofd
Planeet: Maan
Huis: 4

De belangrijkste psychologische begrippen bij het astrologisch teken kreeft zijn:

chaotisch vasthoudend dagdromen
intuïtief consumeren zuinig
gesloten manager conservatief
nostalgisch defensief gauw gekwetstU heeft veel fantasie en snel wisselende stemmingen. Deze wisselingen laat u overigens nauwelijks merken. U onthoudt van alles de gevoelsmatige kant, niet zozeer de feiten. De indrukken die u in uw vroegste kinderjaren opdoet, bepalen daardoor onbewust uw verdere leven. U heeft veel aandacht en bewondering nodig en bent heel gevoelig voor afwijzing. Ook bent u geneigd zich in uzelf terug te trekken en de eenzaamheid op te zoeken.

Wie aardig is voor u, ...

De rest van de uitgebreide diepgaande Karakterbeschrijving Kreeft leest u voor € 1.30K Click hier

Uit het boek: Dr Martin Boot: Astrologie op Zielsniveau

Jij als kind: je weg naar geluk...

Weet je nog hoe je was als kind? Dat is een belangrijke vraag, want als kind was je het dichtst bij je levensbron. In onbekende situaties grijp je ook zonder het te weten steeds terug naar hoe je was als kind.

Daarom geven we je hier een indringende en heldere beschrijving van je "kind-energie", en onthoud: als je gelukkig wil worden word dan zoals je was als kind: je sterrenbeeld geeft je aan hoe dat was.

De uitgebreide beschrijving van het karakter van jij als sterrenkind Kreeft lees je voor € 1.30 => Klik hier

Waar ben je goed in?..

Stel dat je niet weet wat voor werk je zult gaan doen. Het beste is natuurlijk dat te doen waar je goed in bent. In de beschrijving van je kind vind je waar je goed in bent. Heb je die beschrijving nog niet gelezen, doe het dan nu:

De uitgebreide beschrijving van het karakter van jij als sterrenkind Kreeft en waar je goed in bent, voor welk werk je geschikt bent lees je voor € 1.30 => Klik hier

Kreeft in de liefde

astroboot horoscopen astrologie compleet Click hier

Wat gebruikers zeggen...  • At 13:07 22-6-2005 +0000, you wrote:
    Zeer bedankt voor de kinderhoroscoop. De informatie heeft nogal indruk gemaakt, ik schoot drie keer vol: uit herkenning, ontroering en een keer uit spijt dat ik het allemaal niet anders heb gedaan...Maar heel helder en verrijkend was het. Ook het algemene gedeelte, waar ik eerst niet zo geïntersseerd in was: het is de mooiste uitleg die ik totnutoe gelezen heb.


    Let u er svp wel op het volgende: Aan dit werk heb ik tientallen jaren studie besteed. Ik stel u dit ter beschikking, maar het is niet geoorloofd dat u het gaat publiceren, verspreiden of downloaden. het is verboden deze pagina's te downloaden: als u mijn werk wilt gebruiken, wel svp even verlof vragen bij voorbeeld. Het gaat om auteursrechtelijk beschermd werk Mocht ik deze teksten ongeautoriseerd aantreffen dan zal ik u er financieel op aanspreken